EA Sports heeft vandaag de eerste bijzonderheden over de jaarlijks terugkerende aflevering van de FIFA-reeks vrijgegeven. Dat niet alleen, er is zelfs beeld. Het vrouwelijk schoon doet zijn intrede.

FIFA gaat zich ook op de vrouwelijke voetbalfans richten door hen de mogelijkheid te geven om met een nationaal damesvoetbalteam te gaan spelen. Alleen niet met onze leeuwinnen. Wat is dat nou, EA? Onze oranje dames die hard bezig zijn om op het komende WK in Canada te gaan vlammen horen er gewoon in. De 12 vrouwenteams die er wel in zitten zijn: Duitsland, de Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, Engeland, Brazilië, Canada, Australië, Spanje, China, Italië en Mexico. Deze teams kunnen het tegen elkaar opnemen in Match Day, een Offline Toernooi en in Online Vriendschappelijke wedstrijden.
image_1.img[1]
Zoals gebruikelijk heeft EA kosten nog moeite gespaard om de gezichten en bewegingen van de damesteams te vangen met de motion capturing technieken.
Alex Morgan
Op de site zijn onder andere afbeeldingen van Chistine Sinclair (Canada), Megan Rapinoe (VS) en Stephanie Houghton (Engeland) te zien en zijn er foto’s van de motion capturing in actie. Alex Morgan (VS) laat in een interview weten dat ze er trots op is dat zij, samen met haar team, nu ook in een FIFA game te vinden is. Ze heeft er altijd al over gefantaseerd, hoe dit eruit zou zien. Toen ze jonger was speelde ze ook veel games en haar favoriet was Mario Party.
Men verwacht dat de game op 24 september in Europa zal uitkomen, 2 dagen na de release in de VS. Ik roep iedereen op om een massaal betoog richting EA te doen en te eisen dan onze oranje dames in de game komen. Zijn ze nou helemaal gek geworden!!

header_small[1]

 

 

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Tom
Tom
8 jaren geleden

Moeten ze square enix ff bellen voor de boob phisics haha