Tijdens de GDC dit jaar kondigde de bedenker van Elite: Dangerous aan dat de game naar Xbox One zou komen deze zomer. De maker van de game heeft wat meer uitleg gegeven over hoe hoe het update proces in zijn werking zal gaan op Xbox One.

Elite: Dangerous is een game die al een hele tijd op PC te vinden is en daar constant wordt voorzien van updates. In een nieuw interview heeft Elite: Dangerous bedenker David Braben bekend gemaakt dat er dagelijkse updates zullen zijn voor de game, updates om de boel uiteraard goed te laten draaien en bugs weg te werken en updates voor het verhaal. Het is nog onduidelijk of dit betekent dat je de updates op de  Xbox One manier gaat krijgen of dat dit in-game of op een andere manier opgelost zal worden.

Hij laat ook weten dat de ontwikkelaar aan het bekijken is of cross-play met de PC en Mac mogelijk zal zijn al zal dat niet de reden achter het updaten zijn. Hij betwijfelt of het synchroniseren van de verschillende werelden/platformen nodig zal zijn en men is nog aan het bekijken of het echt een face-to-face cross-play of dat het een simpel delen van dezelfde werelden en challenges zal worden. Microsoft liet tijdens GDC duidelijk merken dat Xbox en PC straks echt veel zullen samenwerken, alles is een eenheid. Koop je de game voor de Xbox One, dan heb je hem ook gelijk voor Windows 10 op PC, Surface, laptops, etc. De tijd zal leren of Elite: Dangerous hier ook deel van zal uitmaken.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties