Dat CD Projekt Red niet vies is van een beetje bloot, dat weten we wel van The Witcher. In de toekomst van Cyberpunk 2077 zal dit niet anders zijn.

Als gamer maak je soms lange dagen en nachten. Om dan nog even bij moeder de vrouw in bed te kruipen en je huwelijkse plichten te volbrengen, is soms net teveel moeite. Gelukkig kan het spelen van Cyberpunk daar verlichting in brengen. De game zal namelijk volledige naaktheid laten zien, oftewel alle private parts in 4K beelden op je scherm.

Wesley Yin-Poole van Eurogamer had het geluk om al wat uurtjes met de game aan de slag te gaan. Hij tweette het volgende:

Dat natuurlijk niet alleen. The Witcher 3 liet ook al zien dat men het daar met monogamie niet zo nauw neemt. Logisch want als je Triss en daarna Yenefer ziet, tja, waarom zou je je dan binden aan één?

Ook Cyberpunk 2077 geeft je de mogelijkheid om dat te doen wat je thuis niet mag. Naast de romantische one-night perikelen met meerder npc’s, kan je ook een bordeel inwandelen, een leuke mevrouw of meneer kiezen en daar even de Second Love bezoeker uithangen. En ja, je leest het goed, de kans is groot dat er ook meneren te huur zijn want in Cyberpunk kan je namelijk kiezen of je als man of vrouw speelt. Dus alle vormen van sex zitten er waarschijnlijk wel in, of je voorkeur nu man-vrouw, man-man of vrouw- vrouw is, de kans is groot dat je uit al die varianten kan kiezen.

Goed nieuws dus voor ons gamers. Geen langdurige gedoe meer met je veeleisende partner, gewoon even snel de box met tissues pakken of de trilstaaf pakken, in de game het bordeel in wandelen en na een minuut of vijf ben je ‘klaar’ om verder te gamen. Win-win situatie lijkt mij.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments