CyberConnect2 is de ontwikkelaar achter de Naruto: Ultimate Ninja Storm games. Uit een advertentie in de Weekly Famitsu blijkt dat het team op zoek is naar mensen voor een nieuwe game.

In de advertentie wordt er gerefereerd naar ”een nieuwe uitdaging”, ”ontwikkeling op grote schaal”, ”Unreal Engine 4” , ”RPG”, ”simulatie”, ”de andere kant van super-anime expressie”, ”GPGPU”, ”open wereld”, ”destructie” en ”cinematics”. Hieruit kunnen we opmaken dat het om een Unreal Engine 4 gebouwde open wereld RPG gaat en die gebaseerd zal zijn op een anime. Zelf hoop ik gelijk dat het om een open wereld Naruto RPG gaat, maar dat moeten we nog maar rustig afwachten. Op dit moment heeft CyberConnect2 Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 in ontwikkeling voor Xbox One, die nog dit jaar moet uitkomen in Nederland.

Op dit moment is het nog onbekend of de game ook naar Xbox One zal komen, maar aangezien de meeste Ultimate Ninja Storm games ook naar het Xbox-platform is gekomen, denk ik wel dat een grote game als dit naar de console zal komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties