Ik denk dat ik bijna voor iedereen spreek wanneer ik zeg dat Halo 5 absoluut de nummer één meest geanticipeerde Xbox One exclusive van dit jaar is. Afgezien van een speelbare beta die van eind december tot medio januari duurde, hebben we bar weinig van Master Chief’s nieuwe avontuur vernomen. Aanstaande zondag zou wel eens het einde kunnen betekenen van de stilte.

Op Tumblr is een countdown verschenen wat gerelateerd is aan Halo 5: Guardians. De teaser pagina op Tumblr bevat ook een cryptische boodschap: ”#HUNTtheTRUTH” . Op de teaser pagina zien we het woord ”traitor’ staan, waardoor je als Halo fan toch echt wel gaat speculeren waar dit precies op moet slaan. Slaat het woord op Master Chief? Your guess is as good as mine!

De countdown geeft aan dat het op maandag 23 maart 2015 om 2 uur ’s nachts zal gebeuren. Wat gaat er gebeuren? Tja, dat is een hele goede vraag, waar niemand behalve Microsoft en 343 Industries het antwoord op weet. Op de Tumblr pagina is ook een Twitter link te vinden, waar je de mogelijkheid krijgt het bericht te sharen met de geheimzinnige woorden: What seems like the end, is only the beginning. Daarnaast is het ook mogelijk om een ”Remind Me” kalender link aan te klikken zodat je dit gebeuren niet zal vergeten. Maar om het allemaal heel makkelijk te maken, tellen wij van Xbox Nederland gewoon mee.

.
Persoonlijk lijkt het mij erg sterk dat we hier met de onthulling van de campaign te maken hebben van Halo 5: Guardians. Zoiets lijkt me uitermate geschikt voor de E3, zoals Microsoft een paar jaar geleden ook met Halo 4 deed. We zullen nu geduldig moeten wachten en vooral hopen dat het iets interessants zal zijn. Wij van Xbox Nederland houden jullie uiteraard op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom Halo 5: Guardians.

Wat denken jullie? Vertel ons wat deze geheimzinnige boodschap volgens jou betekent.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties