Door Microsoft Studios en Team Dakota is bevestigd dat de Conker DLC voor de game Project Spark op 23 april gereleased zal worden . Sinds de aankondiging op de E3 vorig jaar hebben de fans erg lang moeten wachten. Dat lange wachten is nu beloont

De release datum is dus bekend maar over de prijs weten we nog niets. Dat wordt op een latere tijdstip bekend gemaakt. Wat krijg je eigenlijk in deze langverwachte pack? De pack bestaat uit drie op zichzelf staande elementen uit het Conker universum te weten: Conker ’s Big Reunion episode 1, Conker the champion en de Conker build pack.

Conker 2

De eerste, Conker’s Big Reunion, is onderdeel van een serie episodes wat zich 10 jaar na Conker ’s Bad Fur Day afspeelt en waarin Conker zijn oude vrienden weer gaat zien. De stem van Conker is van Chris Seavor en de game zal dezelfde charakters en uitdagingen bevatten als die in Bad Fur Day.

De Conker Builder Pack zal bestaan uit 200 tot 300 assets zoals charakters, props, terrein bouwstenen, visuele effecten en uiteraard de nodige audio/muziek effecten. Team Dakota zegt dat hiermee de fans hun eigen Conker games kunnen maken en dat deze pack daarmee een unieke ervaring zal bieden.

Er is verder niets bekend over Conker the Champion. Zodra er info is, komen we er op terug. De Conker Play and Create content zal individueel ook beschikbaar zijn als digitale download en is te vinden in de vertrouwde Xbox Games Store vanaf 23 april.

Conker 1

Oh er is trouwens een teaser trailer om je in de stemming te brengen.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties