Ieder seizoen vindt er een community weekend in Sea of Thieves plaats. Het community weekend van seizoen 10 wordt dit weekend georganiseerd. Wat mogen spelers verwachten?

Het community weekend is vanmiddag om 12:00 uur gestart en zal tot maandag 4 december 12:00 uur duren. Gedurende het community weekend kunnen spelers extra XP en Gold verdienen. Dit gaat aan de hand van de zogenaamde Community Emissary Grade multiplier: hoe actiever de community op alle social media kanalen is met Sea of Thieves, het hoger de community in Grade komt en des te meer gold en XP zij zullen ontvangen. Zelfs de meest simpele schatkisten kunnen dan al snel in prijs oplopen. Het community weekend is behalve erg gezellig (zoals je hier hebt kunnen lezen) dus ook het ideale weekend om wat extra te grinden.

Tijdens het community weekend zijn er ook weer unieke en time-limited items vrij te spelen. Zo kunnen deelnemers een titel winnen, genaamde: Victor of Siren Song Title. Deze kun je krijgen als je de nieuwe voyage -Skull of Siren Song- weet te voltooien.

Kortom, er is weer genoeg te beleven in de Shores of Gold. En als je dan toch gaat varen, join dan direct even onze Discord en wordt lid van onze Guild!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties