Chivalry 2 krijgt nieuwe maps en eindelijk Arena

Chivalry 2 is nu een paar maanden uit, maar heeft zojuist een mooie nieuwe update gekregen waar ik zelf ook al op wachtte vanaf het begin.

Toen Chivalry 2 uit kwam miste ik de modus vrijwel direct… Arena! Waarom zat er geen Arena bij vanaf het begin? Arena is de modus waar je kleinere gevechten hebt tegen anderen (3 versus 3) of uiteraard tegen vrienden. Het is hilarisch en soms ook leuker omdat je eindelijk wat meer focus kan leggen op het gevecht i.p.v. slagen ontwijken van anderen. Arena kan je gaan spelen op de maps Tournament Grounds, Fighting Pit (de classic map die we al kennen van deel 1, maar dan gepimpt) en Courtyard.

Daarbij krijgen we nog twee nieuwe maps, namelijk The Desecration of Galencourt en Courtyard (zeer bekend bij de fans uit Chivalry 1). De map van Galencourt is een team objective map waar twee teams moeten strijden om de grote muur van Galencourt die de kerk van Agatha beschermt. De aanvallers moeten uiteraard de muur veroveren en daarna de tombes en relieken van de kerk kapot maken. De chaos is duidelijk te zien in de trailer hierboven.

Courtyard is al bekend bij de fans van Chivalry maar is nu behoorlijk uitgebreid als map. Dat wordt weer keihard strijden! In de update zijn er ook weer nieuwe opties voor jouw karakters, dus nieuwe stemmen, meer skins, meer armor en wapens.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments