Chaos en destructie in Spring Update van Just Cause 4!

Vandaag mag je alles, alles wat je bedenken kan!

Just Cause 4 heeft een grote update gekregen. Benieuwd wat er in de update zit? Lees dan even verder.

Aangezien Just Cause 4 alweer een klein half jaar in de Store ligt vonden de ontwikkelaars bij Avalanche Studios het tijd voor een grote lente schoonmaak van hun video game. Afgelopen week werd de Spring Update gereleased. Het lijkt er op dat ze er flink wat werk van gemaakt hebben.

Een grote speeltuin!

De Just Cause franchise heeft zich niet in het gamelandschap gevestigd door haar indrukwekkende story-lines, maar vooral door de mogelijkheid om als Rico totale chaos en destructie aan te brengen in een grote open wereld. Het Just Cause universe is wat dat betreft een grote speeltuin, en jij bent de baas. No really, speel Just Cause eens met op de achtergrond het liedje ‘vandaag (mag je alles)’ van Woezel en Pip en een glaasje whiskey naast je. Een ervaring zoals je die nog niet eerder hebt gehad.

Alles moet kapot!

Om aan de Just Cause-ervaring nog wat extra dimensie te geven hebben de ontwikkelaars verschillende opties toegevoegd in de Spring Update. Zo heeft het licht en weer in de game een grafische update gekregen. Maar vooral gaat de update natuurlijk over nieuwe manieren om de omgeving te verwoesten. Onder andere zijn er standbeelden toegevoegd om te vernietigen en is het sinds de update tevens mogelijk om spoorbruggen op te blazen. Uiteraard is daarvoor de nodige ammo nodig en daarom kan Rico sinds de update rekenen op extra voorraadje. Maar dat is nog lang niet alles! Check de trailer om van alles ins and outs op de hoogte te zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties