Capcom praat over Resident Evil 3 en Resistance met nieuwe gameplay

Nemesis ziet er fantastisch uit in het beeldmateriaal dat we al van Resident Evil 3 hebben gezien. En met die neus is hij gevaarlijker dan ooit, denk je niet? Hij ruikt je angst. In een videobericht vertellen twee ontwikkelaars je wat meer over de keuzes die ze gemaakt hebben voor de nu al meest gewilde remake van 2020.

De producenten Peter Fabiano en Masachika Kawata praten over de de bundel met Resident Evil 3 en de multiplayer game Resident Evil: Resistance die volgend jaar april moet verschijnen. In de bovenstaande video vertellen ze je wat je van de bundel kunt verwachten en komen wat interessante ontwerpkeuzes aan bod. Bovendien bevat de video de nodige minuten aan gameplay.

De Resident Evil 3 remake lijkt in veel opzichten op de remake van deel 2 die dit jaar is uitgekomen. Er gaat zelfs een gerucht dat beide games eigenlijk gebundeld uitgebracht zouden worden. Ik ben vooral benieuwd of de first person beelden uit de trailer onderdeel uitmaken van de game of dat het vooral sferisch is bedoeld. Daar gaan Peter en Masachika helaas nog niet op in.

Wist je trouwens dat de Resident Evil 2 demo een update heeft gehad? Net buiten het RCPD bureau kun je onder bepaalde omstandigheden de stem van Nemesis waarnemen. Een huiveringwekkend “Stars”, waarmee die freak doelt op de dienst waar bijvoorbeeld Jill Valentine onderdeel van is…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties