Call of Duty: WWII – The War Machine DLC trailer

Activision heeft de tweede DLC voor Call of Duty: WWII aangekondigd! Deze DLC gaat “The War Machine” heten en zal naar verwachting rond 10 mei op de Xbox verschijnen.

Eventjes over de DLC’s! In totaal worden er vier nieuwe maps gebracht naar WWII. Waaronder drie multiplayer maps en één map voor de modus War. Daarnaast komt er ook een nieuw zombie hoofdstuk! 

De nieuwe multiplayer maps zijn Egypte, Duinkerke en V2. Oftewel: we kunnen de piramide van Gizeh van zowel de binnenkant als de buitenkant ontdekken. Duinkerke is een Franse stad die aan de kunst ligt. Deze map is open en groot. De gebouwen die er te vinden zijn liggen dicht bij elkaar. Een ideale map om je sniper skills te perfectioneren. Hoewel rondrennen als een malloot ook effectief kan zijn! Last but not least, de geheime V2 rakettenfabriek in Duitsland. Dit is de plek waar raketten werden gemaakt en getest. Deze map wordt beschreven als supersnelle map en zal op meerdere fronten erg explosief zijn.

De nieuwe War map gaat Operation Husky heten. Deze map is gebaseerd op de invasie van geallieerden op Sicilië. In eerste instantie moet je gevoelige informatie verzamelen over de vijanden om vervolgens met vliegtuigen de bommenwerpers te beschermen. Dit is overigens wel een primeur. We hebben nog niet eerder kunnen vliegen met vliegtuigen in WWII!

Tot slot hebben we het nieuwe hoofdstuk van nazi zombies, genaamd The Shadowed Throne. De zombiejagers Marie, Drostan, Olivia en Jefeerson reizen af naar het hart van nazi-Duitsland om daar te strijden tegen het regime van Dokter Straub. Die alles op alles zet om de geallieerde indringers te vernietigen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments