Zoals velen van jullie weten, of niet, is er elk jaar een Call of Duty game van uitgever Activision. Volgend jaar komt dus gewoon een nieuwe Call of Duty, maar blijkbaar wordt dat er één die weer in de moderne tijd zal afspelen. 

Activision laat Call of Duty rouleren tussen drie ontwikkelaars. Treyarch, Sledgehammer Games en Infinity Ward. Call of Duty WW2 is van Sledgehammer Games en volgend jaar zal Treyarch weer een nieuw deel uitbrengen. Als we kijken naar een vacature van Treyarch, dan zien we dat het bedrijf op zoek is naar een designer van vechtsystemen voor shooters, maar met name kennis moet hebben over moderne en militaire technologie.

Korrel zout?

Treyarch heeft hiervoor Black Ops 3 ontwikkeld maar is in 2018 aan de beurt met de populaire reeks. Eerlijk is eerlijk, de vacature is een feit, maar het hoeft niet voor Call of Duty gebruikt te worden. Misschien zijn ze met een ander project bezig, want is het niet laat om nu nog iemand daar voor aan te nemen als de game volgend jaar uitkomt? Je zou denken dat de game al 2 jaar in ontwikkeling is en dat zo’n persoon vanaf het begin er bij moet zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments