31 maart komt de tweede DLC op de Xbox 360 en Xbox One uit voor Call of Duty: Advanced Warfare. Deze zal Ascendance gaan heten.

De DLC bevat o.a. vier nieuwe multyplayer maps en het tweede hoofdstuk vam de Exo Zombies co-op campaign.

Eerst bekijen we de nieuwe maps:

Perplex: Een flatgebouw van vier verdiepingen is de locatie waar deze map zich afspeelt. De actie kan zich op deze small/medium map zowel buiten als binnen afspelen.

Perplex
Site 244
: Een buitenaards ruimteschip is gecrasht vlak onder Mount Rushmore (VS). Dit is een medium/large map waarin je kan strijden in het schip en op de crash plek.

Site244
Climate: Een door de mens gecreëerd, afgesloten Utopia, dat is waar de gevechten zich afspelen. Dit is een small/medium ronde map waarin land- en waterwegen door elkaar heen kruisen.

Climate
Chop Shop: Een industrieel gebied waarin zich een zwarte markt bevind. Deze symmetrische medium map biedt mogelijkheden voor snelle actie en shoot-outs. Een scorestreak maakt het mogelijk om de Advanced Repulsion Turrent te activeren waarna deze een dodelijke EMP straling op je vijanden los laat.

ChopShop

 Exo Zombies campaign Part Two

Het tweede deel van de Exo Zombies campaign is getiteld Infection. Nadat de Atlas research facility is overlopen door zombies die daar besmet zijn geraakt, breidt de infectie zich uit naar de stad waarin de facility staat. Dus om antwoorden te krijgen, zal men zich naar buiten moeten vechten. Exo Zombies Part Two: Infection heeft een grote co-op map met daarin een Burgertown en nieuwe vijanden zoals de Goliath Exo Zombies en Acid Drippers.. Net zoals de mutaties zich verder ontwikkelen, doet de technologie dat ook. Nieuwe vallen en de Magnetron Microwave Gun geven onze helden meer kans op overleven. Maar het draait niet meer alleen om overleven. In de nieuwe Civilian Extraction Mode moet je overlevenden helpen ontsnappen aan de steeds groter wordende horde.

In de Ascendance DLC zit ook een nieuw wapen, de OHM directed energy light machine gun/shotgun hybrid. Ook is er een Werewolf variant van dit wapen te vinden.

GunEn tot slot voegt deze DLC de Exo Grapple vaardigheid toe welke het mogelijk maakt om de Exo Grapple single player gadget nu ook in alle multiplayer maps te gebruiken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties