Twee dagen geleden kwamen we op Xbox Nederland met het gerucht dat Borderlands 3 misschien wel aangekondigd zou gaan worden. Jammer genoeg weten we nu dat dit niet het geval is, maar we hebben wel wat andere info voor je…

Online

Vorige week vond PAX South plaats, op de laatste dag zou er in het panel van Gearbox meer over de Borderlands-serie bekend worden gemaakt. Dit is ook gebeurd, alleen niet op de manier waarop we dat hadden verwacht. In plaats van Borderlands 3 werd namelijk Borderlands Online aangekondigd.  Borderlands Online wordt een free-to-play game die alleen in China speelbaar wordt. “ALLEEN IN CHINA?!” Ja, alleen maar in China. De game gaat naast de PC ook op de mobile phone uitkomen. Gearbox is nog niet duidelijk geweest hoe ze dit tot stand willen gaan brengen. Ook al gaan jullie deze game waarschijnlijk toch nooit spelen, neem toch maar een kijkje. Hieronder de trailer:

Deze game wordt naast Gearbox door de Chinese studio Shanda Games ontwikkelt. De bedoeling is dat Borderlands Online ergens in 2015 voor de PC en de Mobile Phones uitkomt.

Helemaal niks over Borderlands 3?

In feite kan er nog helemaal niks over Borderlands 3 gezegd worden omdat er volgens Gearbox nog helemaal niet aan is begonnen. Randy Pitchford himself deed vorige week zondag namelijk een oproep naar alle creatievelingen die aan Borderlands 3 willen meehelpen:

We are recruiting for next Borderlands. This is the big one. Industry badass? E-mail me: [email protected]

Met deze tweet kwam ook de volgende afbeelding voorbij:

borderlands 3

Of deze game “Borderlands 3” of een andere subtitel gaat krijgen is nog onduidelijk. We kunnen hieruit wel afleiden dat Gearbox alles uit de kast wilt halen voor deze nieuwe game. Misschien op komende PAX’es of E3 wordt er nieuwe info vrijgegeven. Het enige wat we nu kunnen doen is fantaseren wat ons volgende avontuur op Pandora allemaal zou kunnen zijn!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties