We wachten al superlang op een nieuw deel van Borderlands. Helaas zullen we waarschijnlijk nog langer moeten wachten. Of gaat het toch niet om Borderlands 3?

Om het gelijk maar even concreet te maken. Take-Two, moederbedrijf van 2k Games (de uitgever van Borderlands), heeft aangegeven dat één van de ”grootste franchises” van 2k Games naar het fiscale jaar 2020 is uitgesteld. Op deze manier is er meer tijd voor ontwikkeling. Het is daarbij ook een ”langverwachte” titel en dan denken we gelijk aan Borderlands. Sjongejongejonge, wat duurt die ontwikkeling lang zeg!

Fan art van MentalMars, net als het plaatje bovenaan

Niks officieel

Er is nog niks officieels aangekondigd uiteraard. Borderlands 3 is ook nog niet eens officieel een titel. Hoewel we natuurlijk ooit een techdemo hebben gezien waar Randy Pitchford (CEO van Gearbox Software, wat Borderlands ontwikkelt) met nieuwe beelden van de franchise.

We hoeven helaas niks te verwachten op de E3 in de vorm van een aankondiging gezien 2k waarschijnlijk geen aankondigingen zal doen.

Het nieuwe deel van Borderlands zal op z’n vroegst april 2019 uitkomen (dan start het fiscale jaar 2020 voor Take-Two). Dus ergens hoeven we niet nog langer te wachten dan al nodig is. Laten we reëel blijven, wie had Borderlands 3 dit jaar nog verwacht? Volgens mij helemaal niemand.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties