Black Ops 3 is al een aardige tijd in de pre-order fase. In de Xbox Store staat allang de Season Pass mocht je die erbij willen hebben. Volgens de details bij de Season Pass zullen nieuwe versies van gouwe ouwe maps terugkeren uit eerdere Call of Duty delen.

De eergenoemde Season Pass maakt onderdeel uit van de Deluxe Edition van Black Ops 3. Herontworpen versies van klassieke World at War en Black Ops maps zullen hun opwachting maken. Welke mappen dit zullen zijn is nog niet bekend maar gezien Treyarch aardig wat nieuwe aanpassingen zal doen in de nieuwe Black Ops game kan dit best interessant uitpakken en triggert dit mijn nieuwsgierigheid welke maps dit gaan worden. Een oude map is al bekend natuurlijk en dat is het iconische Nuketown.

Nuketown neemt wel een speciale plek in de geschiedenis van de multiplayer van Call of Duty en ik kan niet wachten om weer een nieuwe versie van deze map te spelen. Mark Lamia, de grote baas bij Treyarch heeft over de nieuwe Nuketown het volgende te zeggen (vrij vertaald):

[quote_center]”We zijn heel voorzichtig geweest met het opnieuw ontwerpen van Nuketown, mede vanwege het nieuwe movement systeem. Ook wilde we de fun factor en sfeer blijven handhaven. De fun van deze map is ook wat Nuketown in den beginne zo leuk maakte”[/quote_center]

2000606377

Enkele weken geleden waren nog de pre-order mogelijkheden van de game en de season pass verwijderd van de Xbox Store. Ook retail gigant Amazon had de pre-orders verwijderd voor de Xbox One versies. Dit zonder later maar enige verklaring te geven. Nu zijn de pre-orders weer in ere hersteld en is het best ironisch te noemen dat we nu in deze Xbox Store nieuwe info kunnen vinden over toekomstige DLC’s.

Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november uit voor allerlei platformen waaronder de Xbox One. De game plaatst de spelers in een toekomstige wereld waar biotechnologie gepaard gaat met de nodige cybernetic enhancements om soldaten nieuwe mogelijkheden te geven. Door een technologie genaamd Direct Neural Interface staan spelers met elkaar in verbinding tijdens de battles. Deze soldaten, de elite team, kunnen hierdoor beter, sneller en slimmer vechten om de strijd te winnen.

Black Ops 3

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments