Slecht nieuws voor fervente Battlefield 4 spelers, de nachtmaps Golmud Railway en Siege verschijnen niet meer voor het grote publiek.

Een tijd geleden werden we lekker gemaakt met nachtmaps voor Battlefield 4. De map Zavod Graveyard werd daadwerkelijk uitgebracht voor spelers terwijl de andere twee maps in de gesloten Community Test Environment bleven. DICE heeft nu bekend gemaakt dat de twee andere maps niet naar de normale speelomgeving gaan en dat de hele Community Test Environment dicht gaat. Battlefield 4 loopt nu toch echt op zijn einde. Met het sluiten van de CTE lijkt het steeds aannemelijker dat we zeer binnenkort Battlefield 5 kunnen verwachten. De geruchten hieromheen gaan al een tijdje rond en worden hiermee toch wel weer een tikje sterker.

Officieel werkt DICE Los Angeles nog steeds aan BF 4 en zullen we nog support krijgen voor de game. Voor hoelang nog is de vraag, maar die vraag krijgen we pas beantwoord als Battlefield 5 lanceert denk ik. Voor nu kunnen we nog lekker spelen in BF4, de servers blijven nog wel een tijdje open en bugfixes blijven nog komen. Maar nieuwe maps, nee dat is wel over nu. Wellicht dat de maps in Battlefield 5 verschijnen, laten we dat maar hopen.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Das mooi balen. Siege is nog steeds een vette map.