Menig gamer zit te wachten op de nieuwe Batman game. Nu zijn er details uitgekomen over de wapens. De mensen bij Rocksteady geven uitleg.

In dit artikel gaan we even in op de gadgets van Batman, want ook al is Batman een goede vechter, toch kan hij niet zonder zijn gadgets. Gaz Deaves, Social Marketing Manager by Rocksteady geeft aan dat het één en ander aardig veranderd is. Veel wilde hij niet loslaten over het alsmaar groeiende arsenaal van Batman. Waar hij wel over praat is een nieuwe manier van verplaatsen, en dan met name verticaal verplaatsen in de spelwereld.

Ook zijn de klassieke Arkham-gadgets verbeterd. Vanaf nu kan je de batarangs ook afvuren wanneer je je in de lucht bevindt. Tijdens combat kan dit erg handig zijn en zorgt het voor een leuke twist en voor tactiek tijdens het vechten. Hoe dit precies uitpakt is nog even afwachten. Sommige andere gadgets zijn alleen qua design ge-upgrade.

batman-arkham-knight-image

De enorme gebouwen in Gotham zijn ontzettend hoog en om het navigeren wat beter en natuurlijker te laten verlopen heeft Rocksteady een chain grapple aan je gadgetcollectie toegevoegd. Dit stelt je in staat om meerdere grappling hooks af te vuren om zo hoger te komen. Dit maakt het klimmen op de hoge gebouwen wat makkelijker dan in voorgaande delen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties