Atomic Heart toont dikke actie en mooie werelden!

We moeten er nog een paar weken op wachten, maar in de tussentijd leren we steeds meer over Atomic Heart! Wat zijn we vandaag te weten gekomen?

De ontwikkelaars hebben vandaag een 8 minuten durende gameplay overview trailer gepubliceerd. De nieuwe trailer zit boordenvol informatie. Zo zien we in bovenstaande trailer dat de game zich in een fictief USSR in 1955 afspeelt. De centrale plek is Facility 3826 en als speler kruip je in de huid van Major P-3 (Phil, is that you?).

In 1936 is een substantie ontwikkeld die onder de naam Polymer bekend is geraakt. Met behulp van Polymer zijn er robots ontwikkeld. Met de beste bedoelingen, want zij konden mooi de klusjes van het volk overnemen. De robots waren door het neurale netwerk met elkaar verbonden en functioneerden als een geoliede machine. Bij een upgrade van de robots in 1955 gaat het fout. De Power of Thought die toegevoegd wordt geeft mensen de mogelijkheid deze robots te kunnen commanderen. Er ontstaat oorlog en dit is waar jij als speler om de hoek komt kijken. Aan Major P-3 de schone taak om orde op zaken te gaan stellen.

In bovenstaande trailer zien we een mengelmoes van actie RPG, horror, arena battles en puzzels. De wereld van Facility 3826 ziet er veelbelovend uit. Hoe de verschillende soorten gameplay gaan uitpakken valt nog te bezien. Er zal in ieder geval genoeg variatie zijn en, afgaande op de trailer, aan actie geen gebrek. Ook zien we een rits aan interessante wapens en upgrade mogelijkheden voorbij komen.

Atomic Heart wordt door Mundfish ontwikkeld en komt op 21 februari 2023 naar de Xbox Series X|S en Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties