Atomic Heart toont bizarre trailer van aankomende DLC

De ontwikkelaars van Atomic Heart hebben een tweede DLC aangekondigd. In een nieuwe trailer zien we tamelijk bizarre beelden.

De Atomic Heart: Trapped in Limbo DLC pakt het verhaal direct op na het einde van het hoofdspel. Deze keer volgt het een ander einde dan de Annihilation Instinct DLC. Het introduceert nieuwe secties van de verwrongen Limbo-wereld, barstensvol uitdagingen, maar dit keer met een unieke Limbo-smaak!

Spelers krijgen de taak om P-3 te helpen door een reeks duizelingwekkende obstakels te breken en daarmee de geheimen van zijn verleden en de wereld van Limbo te onthullen. Om op te stijgen uit de diepten van Limbo naar de top en P-3’s geest te bevrijden van zijn demonen, moeten spelers alles doen wat ze kunnen om de veranderde regels van het spel te beteugelen. De Trapped in Limbo DLC houdt de sleutel tot het ontdekken van het lot van Majoor P-3, en het is aan de spelers om er de hand op te leggen, terwijl ze overleven in deze raadselachtige wereld met omgekeerde logica.

Terwijl spelers vechten, rennen, springen en glijden over de platforms, zullen spelers appels verzamelen om vaardigheden en wapens te ontgrendelen, evenals gouden munten om tot 7 unieke skins te ontgrendelen die in de hoofdcampagne kunnen worden uitgerust!

De Atomic Heart Trapped in Limbo DLC wordt uitgebracht op 6 februari 2024 op Xbox Series X|S en Xbox One. Het is inbegrepen in de Atomic Pass en in de Gold en Premium Edition.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties