Atomic Heart teased trailer van nieuwe DLC

De game van Mundfish kwam begin 2023 uit en inmiddels kondigen de ontwikkelaars een tweede DLC aan. Wat mogen spelers verwachten?

Op basis van de eerste teaser trailer valt er nog niet veel te zeggen. De tweede DLC heet Limbo Ecosystem en zal zich in The Limbo afspelen.

Met Atomic Heart hebben de ontwikkelaars van Mundfish een knap staaltje werk opgeleverd. Atomic Heart laat de speler een boeiend verhaal volgen in een dystopische wereld die schitterend vormgegeven is. Er is veel lore te ontdekken in de dialogen en computers die in de wereld te vinden zijn. De sfeer spat van het beeldscherm af en met meer 15 wapens en 90 skills om vrij te spelen, kunnen we met Atomic Heart op de Xbox opnieuw een uitstekende FPS verwelkomen.

XBNL Review (februari 2023)

In de trailer zien we een zeer kleurrijke wereld met veel vliegende objecten. De beelden doen denken aan een dystopisch park. Qua gameplay valt op dat er behoorlijk wat platform elementen in lijken te zitten. Atomic Heart is in de basis een verhalende open wereld first person shooter. Of de ontwikkelaars met de toekomstige DLC hier van gaan afwijken is nog onduidelijk. De trailer eindigt met de woorden: ‘vervolg van het verhaal en nieuwe gameplay ervaringen’.

De nieuwe DLC heeft nog geen concrete releasedatum. De ontwikkelaar laat weten dat de Limbo Ecosysem-DLC ‘deze winter’ zal verschijnen. Mogelijk zien we tijdens The Game Awards in december een releasedatum verschijnen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties