Goed nieuws voor de Assassin’s Creed fans onder ons. Zojuist heeft Ubisoft namelijk de trailer van het eerste deel van de Assassin’s Creed Chronicles trilogie vrijgegeven. Huh? Trilogie? Jazeker, we mogen drie delen in de vorm van DLC-pakketten voor Assassins’s Creed Unity verwelkomen! Daarnaast heeft Ubi ook direct de releasedatum vrijgegeven.

Voor wie Chronicles nog niks zegt, de game is een 2D side-scroller, dus een platform game in de setting van Assassin’s Creed. Het is opvallend dat de game beschikbaar komt voor houders van de Assassin’s Creed Unity season pass omdat het om een totaal andere game lijkt te gaan. De verwachting is dat het dan ook om standalone DLC gaat.

China

Het eerste deel van de trilogie zal zich afspelen in het jaar 1526 tijdens de Ming-dynastie in China waar de vrouwelijke assasin Shao Jun afrekent met haar vijanden. We zien al een paar leuke tricks uit de mouw van Shao geschud worden.

India & Rusland

In het tweede deel van Chronicles mogen we ons begeven naar het jaar 1841 waar het Sikh Empire oorlog voert. Als speler kruip jij in de huid van sluipmoordenaar Arbaaz Mir (nee ik kan het ook niet uitspreken). In het laatste deel van de trilogie mogen we ook nog eens naar het Rusland in 1918 tijdens de nasleep van Red October. En dat is interessant aangezien dit dan de eerste Assassin’s Creed gaat worden die zich na 1900 afspeelt. Spelers mogen in deze game spelen met Nikolaï Orelov. Wat in dit deel opvalt is de interessante Noire-stijl.

Dit kleine broertje is in vergelijking met de “gewone” games ook veel artistieker. Naar verwachting zullen alle DLC-pakketten gratis uitgebracht worden naar aanleiding van de problemen bij de release van Assassins Creed Unity. Het eerste deel Assassins Creed Chronicles is vanaf 22 april beschikbaar. Benieuwd naar de trailer? Check hem hier!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties