Genoeg met het springen uit hooikarren. Klaar met het bevechten van miljoenen Templars. Het is tijd voor iets nieuws. Ancestors: The Humankind Odyssey komt er aan.

AncestorsPatrice Desilets, de oorspronkelijke bedenker van de Assassin’s Creed serie, komt met een nieuwe game. Ancestors: The Humankind Odyssey is een third-person actie avontuur survival game. Het wordt een korte triple-A ervaring die gemaakt wordt door Desilets’ nieuwe studio, Panache Digital Games.

Op de Reboot Develop conferentie in Dubrovnik heeft Desilets deze titel aangekondigd met een korte teaser. De trailer die hij toont tijdens de presentatie laat een teller zien die terug telt vanaf het nu. Het tipt vele culturele en wetenschappelijke hoogstandjes aan en begint in 2003 met de ontdekking van de menselijke DNA code. We geven u een opsomming van de jaartallen:

2003 – DNA ontcijfert
1996 – Dolly het schaap
Anc11989 – Berlijnse muur valt
1969 – Eerste mens op de maan
1928 – Ontdekking Peniciline
1903 – Wright Brothers maken eerste vlucht
1850 – Aarde telt 1 miljard mensen
1809 – Charles Darwin geboren
1666 – De analysi per aequationes numero terminorum infinitas
1091 – Eerste Kruisvaart
355 – Val van het Romeinse Rijk
anc22578 VC – Gautama Boeddha
5000 VC – Tartaria Tabletten
12,000 VC – Revolutie op het gebied van landbouw
30,000 VC – Chauvet’s grotten
100,0000 VC – Vertrek uit Afrika
500,0000 VC – Eerste nederzettingen
1,500,000 VC – Eerste gereedschap
5,000,000 VC – Missing Link
anc3

Hij besluit met de woorden uit mijn inleiding en maakt ons dan lekker dat het tijd is voor het grootste avontuur ooit… ons avontuur. Het spel wil je de grootste momenten van de mensheid opnieuw laten beleven maar dan met een documentaire kijk. Onze mensheid is één stap verwijderd van uitsterving… of evolutie.

Panache heeft het afgelopen jaar al zijn tijd besteed aan het creëren van een geloofwaardig hoofdpersonage die hun visie goed in beeld zou kunnen brengen. Hij vergeleek de personage die ze willen maken met Tom Cruise. Deze kan alles geloofwaardig brengen, van het in een rolstoel zitten tot het vallen uit een wolkenkrabber. Dat is nodig in een tijd waarin alles al een keer in is verzonnen.

Over de lengte van de game zij hij het volgende: Waarom moeten games langer dan 35 uur duren als een film rond de twee uur duurt en een sitcom zelfs maar 30 minuten. We zijn dus eigenlijk zeer weinig te weten gekomen behalve dat deze game er komt en dat hij over de geschiedenis en toekomst van de mensheid gaat. Over welke platforms het gaat en wanneer hij gaat uitkomen is niets bekend.

Wil je de presentatie nog even zelf bekijken, check dan deze video

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties