Vorig weekend is de april preview update al uitgerold naar de preview gebruikers, daar zat nog niet alles in. Nu is er een update op de update en daarin kondigt Microsoft voice messages, een dikke update voor party chat en een “What’s On” tab op je dashboard aan.

Wees even eerlijk, wie wil er met dat on-screen toetsenbordje lopen klooien als je ook gewoon een berichtje kunt inspreken? Precies, dat dacht Microsoft dus ook… in 2008… toen de feature naar de Xbox 360 kwam…. Sindsdien hebben we het nooit meer terug gezien op de One, tot nu dus!

En er komt een update op de party chat. “Meh”, “just another party chat update” hoor ik je denken, maar zeker niet. Het gaat hier om dedicated servers voor de party chat. Dat betekent dus geen NAT issues meer in je party chat en daarmee zijn de uitspraken “ik hoor YelloFruit niet meer” en “waar is Brotic gebleven?” verleden tijd.

Verder is er nog de “What’s On” feature, wat een nieuwe tab op je dashboard is. Daarin zie je wat er op dat moment populair is op verschillende video-kanalen. Helaas is deze feature alleen voor de US, UK en Canada en voor ons minder interessant.

Vanavond worden de updates uitgerold naar preview.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties