5 dingen die je mogelijk gemist hebt in Life is Strange 2

In een korte docu nemen de makers van Life is Strange 2 je mee in een aantal details uit de game die je mogelijk gemist hebt.

Voor de Life is Strange fans is het aftellen geblazen. Recent hebben we hier de releasedata bekend gemaakt van Life is Strange 2, episodes 3 t/m 5. Met episode 3 kun je op 9 mei al aan de slag.

Life is Strange is een zogenaamde point-and-click avonturengame. In een meer filmische style beleef je op een interactieve manier het verhaal van de game. Als speler kun je interacties hebben met de omgeving en krijg je in het verhaal ook keuzemogelijkheden die in meer of mindere mate consequenties hebben voor het verdere verloop van de game. De game zit echter zo boordevol met details dat je makkelijk iets kunt missen.

En dat is zonde, want juist in de details schuilt de rijkdom van deze game en krijgen zowel de karakters als de verhaallijn extra verdieping. De makers van Life is Strange realiseren zich dit maar al te goed en bespreken daarom in deze korte docu een vijftal dingen die je mogelijk in episode 1 of episode 2 gemist kunt hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties