Goed nieuws voor de fanboys en fangirls van Life is Strange 2. De releasedata voor de nieuwe episodes zijn aangekondigd!

Liefhebbers van het Life is Strange universe smeekten afgelopen weken op social media om een releasedatum van hun favoriete Dontnod Entertainment productie. Nu is het dan eindelijk zo ver. Square Enix heeft episode 3 t/m 5 van Life is Strange 2 aangekondigd. Pak je agenda er maar alvast bij, want op donderdag 9 mei kun je al aan de slag met Episode 3 ‘Wastelands’. Episode 4 heeft een releasedatum van 22 augustus en Episode 5 staat op de planning voor 3 december.

Life is Strange is een zogenaamde point-and-click avonturengame. In een meer filmische style beleef je op een interactieve manier het verhaal van de game. Als speler kun je interacties hebben met de omgeving en krijg je in het verhaal ook keuzemogelijkheden die in meer of mindere mate consequenties hebben voor het verdere verloop van de game. Iedere episode duurt ongeveer 2 tot 4 uur

Life is Strange 2 – Official Gameplay Trailer

De Life is Strange serie speelt zich af in Oregon (USA) en kent inmiddels verschillende unieke verhaallijnen. In Life is Strange 2 speel je met Sean Diaz (15-08-2000) die door omstandigheden weg is gelopen van zijn huis in Seattle en samen met zijn broertje Daniel door de Verenigde Staten trekt.

Announcement Trailer van The Awesome Adventures of Captain Spirit

Mocht je Life is Strange 2 willen gaan oppakken dan heeft de redactie enkele tips voor je: 1) Overweeg om steeds even na release te wachten. Alle episodes van Life is Strange 2 zullen namelijk 90 dagen na release in de Game Pass verschijnen en, 2) Om Life is Strange 2 optimaal te beleven raden wij aan om de serie in deze volgorde te spelen: Episode 1, The Awesome Adventures of Captain Spirit (gratis te downloaden in de Store) en dan pas Episode 2. Waarom? Dat wordt vanzelf wel duidelijk. 

Kan jij ook niet wachten om met het vervolg van Life is Strange 2 aan de slag te gaan? Ben jij ook benieuwd hoe het avontuur van de broertjes Diaz zich zal vervolgen? Wat denk jij dat er in episode 3 op het pad van Sean en Daniel zal komen? Laat het ons weten in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments