Eindelijk is het zo ver, Rock Band 4 is vanaf nu verkrijgbaar voor een luttele €69,99 (Xbox Store prijs). Dit jaar willen ze niet achter blijven ten opzichte van hun competitie. 

Zeker nu Guitar Hero met de nieuwe Guitar Hero Live een hele andere aanpak heeft, gaat het plan van Rock Band 4 ook op de schop. Helaas wordt het voor Rock Band iets moeilijker om met iets nieuws op de proppen te komen, aangezien het natuurlijk in geen velden of wegen op het plan van Guitar Hero mag lijken.
Vandaar dus de keuze van Rock Band om het te gooien op extra content voor de gamers. Met de release staan er voor de liefhebbers van Rock Band maar liefst 1700 nummers klaar.

Deze 1700 nummers zijn inclusief de DLC, maar deze is dus ook vanaf dag één te verkrijgen. Er komt dus geen gedoe meer van een DLC die maanden later uit komt waar juist de nummers op staan waar jij in geïnteresseerd bent. Rock Band 4 laat je vanaf dag één genieten van alle nummers die voor de gamers klaar staan. Voor de echte fans is er nog meer goed nieuws, want als je altijd braaf op je oude Xbox Rock Band hebt gespeeld dan 124516_ml[1]kun je jouw eerder gebruikte nummers ook nog gebruiken. Dus wanneer die 1700 nummers je nog niet genoeg zijn pak je jouw oude Rock Band games erbij om deze nummers ook nog aan de Rock Band 4 collectie toe te voegen.

Rock Band 4 is in verschillende bundels te koop. Van de digitale game-only versie tot aan versie met complete band hardware die een adviesprijs van net geen 300 euro heeft.

Vanaf vandaag gaat het beginnen, een gemiddeld poplied duurt 3 minuten, wat met 1700 nummers neer komt op 85 uur aan gameplay, die je zelf ook nog kan uitbreiden met jouw oude games. Beter kan toch niet?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Martin Spierings
7 jaren geleden

Rock band 4 kun je anders nog nergens in de winkel vinden. Schijnen problemen met de leverancier te zijn 🙁