Gisteren lieten we de gameplay trailer zien van Just Cause 3. Een trailer vol met features. Vandaag nemen we ze één voor één met je door.

 

De Wingsuit

wingsuitDit is de perfecte aanvulling op zijn parachute en grapple hook (werphaak). De nieuwe Wingsuit maakt de driehoek compleet en zorgt er voor dat Rico de meest dynamische held in de geschiedenis van de videogames wordt. De Wingsuit laat Rico met een duizelingwekkende snelheid over Medici zoeven, met gebruik van de grapple schiet hij door tunnels en grotten, onder bruggen en langs berghellingen.

 

Multi-verbindingen

Rico’s grapple is enorm verbeterd en kan nu tot vijf dingen bij elkaar grijpen. Dit maak hem tot het meest creatieve vernietingswapen dat ooit gemaakt is. Verbind torens met de grond en haal ze neer, bouw een auto katapult, hang bussen aan helikopters en gebruik ze al stormram. De sky is the limit.verbinden

Waanzinnige explosies

Als we zeggen waanzinnig, dan bedoelen we totaal over the top. Medici is een wereld die vol staat met benzinestations, grote benzinetanks en elektriciteitshuisjes die er om vragen om BAM te doen. Elke explosie kan een volgende triggeren waardoor er een keten van ravage ontstaat.

Domino Destructie

Het nieuwe destructie systeem in Just Cause 3 zorgt er voor dat alles kapot kan. Het is totaal actie-reactie gestuurd, wat betekent dat hoe dingen stuk gaan, verpulveren en uit elkaar vallen, niet voorgeprogrammeerd is. De wereld is onvoorspelbaar en nooit hetzelfde.

De “Reeled Hang”

Dit is weer een andere grijptechniek van Rico. Als hij zich vasthaakt onder wat dan ook, kan hij vanuit de lucht chaos creëren, zelfs als hij ondersteboven hangt.

Destructieve begroeiingbeplanting

Nu zijn zelfs de planten en bomen niet veilig voor Rico’s wraak. Hij blaast bomen op met raketten, ramt met bussen door heggen en wijngaarden. Zelfs de luchtdruk van laag vliegende helikopters laat prachtige lavendel- en zonnebloemvelden in chaos achter.

Monorail

Ja, ja, je ziet het goed. Een monorail die dwars door een bus heen knalt. Monorails zijn nieuw in Just Cause 3. En dat levert weer veel nieuwe creatieve mogelijkheden op.

Minigunsminigun

Alhoewel, mini. Er is niet zoveel mini aan de kogelspugende gigant. Als je dit wapen gebruikt, snij je door als alles wat je op je pad tegenkomt heen als een heet mes door de boter.

 

Bruggen

Torens en gastanks zijn niet de enige grote structuren die je kan vernietigen. Als je achtervolgers te dicht op je hielen komen, kan je nu ook de bruggen in stukken knallen. Schiet van onderaf op de brugpijlers kapot of leg je onuitputtelijke voorraad C4 op het asfalt waardoor je grote gaten in het wegdek blaast waardoor je achtervolgers hun dood tegemoet treden.

bruggen

Stunten

Rico kan nu over alle voertuigen heen lopen. Van de vleugels van een vliegtuig, bovenop de monorail trein tot op de motorklep van auto’s. Dus meer vrijheid in het rennen en grijpen in het bewegen van het ene naar het andere dak en het uitvoeren van de meest gekke stunts ooit.

Het wordt weer een mooie verzameling waar de Rico fans vast van gaan smullen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties