Hou je van warme landen en ben je toe aan vakantie, dan speel je gewoon Just Cause. Maar hou je niet van files en wachtrijen, dan kon je je nog wel eens irriteren. Daarom heeft het nieuwe deel van Just Cause, te weten Just Cause 3 heeft een patch gekregen. Na enkele explosieve, verontwaardigde feedback voor ontwikkelaar Avalanche Studios over de laadtijden heeft de game een patch gekregen.

De 1.02 patch van Just Cause 3 is 132,1 MB groot voert een aantal kleine verbeteringen door. De belangrijkste zijn natuurlijk de laadtijden, deze zouden aanzienlijk minder moeten worden. Hierbij moet je denken aan tweaks die de optimalisatie en stabiliteit van de game een boost geven. Deze patch is een begin want volgens patch notes ligt er een plan klaar om een nog grotere patch uit te brengen die nog meer stabilisatie en optimalisatie voor de game moet bieden.

[quote_center]‘Sinds de launch zijn we door de reviews en comments gaan ploeteren om onze prioriteiten op de juiste plek te zetten en wat als eerste de aandacht verdient. We weten dat velen van jullie met geduld hebben gewacht op deze patch, maar dit is slechts een deel van een grotere patch die nog meer optimalisaties doorvoert. Bedankt voor jullie geduld’ aldus Avalanche, de ontwikkelaar.[/quote_center]

Just Cause 3 is verder een fantastische game voor iedereen die even weg wil dromen. De vele explosies en de flauwe onliners bieden leuk vermaak. Ben je benieuwd naar de game geworden? Lees dan zeker de review even!

Abonneer
Abonneren op
3 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Deze patches zijn van harte welkom!!

Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Heb de patch gedownload. 2,9 GB

Niels van der Grift
Niels van der Grift
6 jaren geleden
Reply to  Maurits Clear

Dat is best flink!