Er is al een tijdje geen sprake meer van duizenden remasters of collecties (behalve dan de Bioshock Collection) en ik dacht dat we van de trend af waren, maar nee. Volgens Eurogamer komt er een Batman HD collectie naar de consoles.

Tegelijk met dit gerucht lezen we elders op het internet dat de naam ‘Return to Arkham’ is geregistreerd bij PEGI. Vrij logische titel voor een HD collectie van Batman: Arkham Asylum en Arkham City. Je leest het goed, Arkham Origins zit niet inbegrepen, dat is immers een spel van Warner Bros. Games Montreal en niet van Rocksteady, dat verantwoordelijk is voor Arkham Asylum, City en Knight.

De nieuwe HD collectie krijgt betere graphics en is geoptimaliseerd voor de consoles. De games hebben niet echt de dikste upgrade nodig, want ze zagen er toen al heel mooi uit! Het gerucht gaat dat de collectie op 10 juni beschikbaar moet zijn en dat je vanaf morgen kan pre-orderen. We wachten uiteraard nog op de officiële aankondiging.

batman-arkham-hd-collection-revealed-via-leak-146105361726

Waarom deze collectie halen?

Mocht de collectie er ook echt komen en je hebt de Batman Arkham games nog niet gespeeld, dan raad ik je aan om het te kopen. Geheel objectief is mijn mening niet, want ik ben een Batman fan in hart en nieren. Als ik bepaalde spellen genadeloos een 10 kon geven, dan zouden het wel deze spellen zijn. Arkham Asylum is een mooie introductie voor de serie en Arkham City is gewoon helemaal top. Alles klopt aan deze spellen. De muziek, de stemmen, de puzzels, de gevechten en art design van de personages. Je voelt je helemaal Batman! Alle verwijzingen naar andere DC Comics helden zitten er in en je leert veel van de misdaad scene in Gotham. Kortom, lekker duister en badass!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties