Persona 3: Reload, de remake van het derde deel, is sinds deze week uit. Volgens een Atlus-insider is dit echter nog maar het begin en komen er nog meer.

Liefhebbers van de games vragen al om remakes van eerdere delen uit de Persona-reeks sinds bekend werd dat de remake van deel 3 in de maak was. Met de release van die game wordt de vraag naar andere remakes ook weer luider. Volgens insider Midori wordt er al gewerkt aan remakes van het tweede en het vierde deel. Midori heeft vaker geruchten naar buiten gebracht en zat er tot op heden nog niet naast.

Een andere insider die het vaak bij het juiste had, I’m a Hero Too, heeft ondertussen gezegd dat het in het geval van Persona 2 niet om een remake, maar om een remaster van zowel Innocent Sin en Eternal Punishment (latere uitgaven van deel 2) gaat. De game zou op alle mogelijke consoles moeten verschijnen waaronder de Switch 2 en de volgende Xbox.

Van Persona 4 zou ook een remake in de maak moeten zijn, maar die zit pas in de pre-productie en laat dus nog wel even op zich wachten.

Zitten we hier overigens op te wachten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties