Borderlands 3. Een titel waar we al een tijd weinig meer over horen. Na wat uitstelberichten, tech demo’s en hun grote afwezigheid bij de grote game-events, lijkt er toch wat voortgang in te komen.

De geruchten komen weer los over de volgende titel in de Borderlands-serie. Die geruchten hinten naar een release ergens volgend jaar. Het gerucht komt via het YouTube kanaal The Tripe S League. Daarin melden ze dat wat anonieme bronnen hebben aangegeven dat men bij Borderlands 3 bezig is met de fase waarin de verschillende talen in de game worden gezet. Dit is vaak een van de laatste stappen van het ontwikkelingsproces.

Nu is het dus wachten totdat Gearbox het grote nieuws gaat brengen. Het was al bekend dat een groot deel van het Gearbox team bezig zou zijn met Borderlands 3. Dit gerucht viel totaal in lijn met een eerdere uitspraak van Take-Two baas Strauss Zelnick. Die gaf een aantal maanden geleden al aan dat een ‘verwachte game’ uitgesteld zou zijn naar het fiscale jaar van 2020. Het fiscale jaar loopt van 1 april 2019 tot 30 maart 2020. Dus als we deze beide opmerkingen in ogenschouw nemen, dan lijkt het dat Borderlands 3 volgend jaar toch het licht gaat zien. Maar, zoals met elk gerucht, moet je dit wel met een flinke korrel zout nemen. Het blijven anonieme bronnen en dat kan ook de zus van de bakker van je buurman zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments