Wij van XboxNederland.nl zijn net een stel kleine kinderen die ergens heel veel zin in hebben. Papa, papa, PAPA! Wanneer komt ome Phil nou, wanneer? Wij hebben gigantisch veel zin in de Gamescom en iedereen mag het weten. Het is zelfs zo erg dat Niels gespannen is, Jeff verkouden, Dante een verrassing heeft voor ons allen, Brian nog sarcastischer is dan normaal en Bas zich druk maakt om zijn kater. En ik bedoel hier de huisvesting van de kat van Bas mee. Ik zelf ben zo smooth als een baby Phill, uuh Bil natuurlijk. Wij zullen dan ook vanaf woensdag drie dagen aanwezig zijn om jullie van alle Xbox- en indie-info te voorzien. 

We gaan woensdagochtend al vroeg weg om in te checken in ons geweldige appartement, voorzien van alle luxe die je maar kan bedenken. Een bed, een kussen, misschien zelfs wel een koelkast. Nadat we zijn ingecheckt zullen we drie dagen fulltime als echte journalisten (lees grote jongens aan de slag gaan) zoals jullie van ons gewend zijn. Met een vleugje gekkigheid maar wel serieus over gaming. Zo gaan we naar EA, Ubisoft, Warner Bros, 2K, Square Enix en vele anderen. Maar natuurlijk ook Microsoft met hun exclusives. Elke dag zullen wij artikelen voor jullie schrijven over onze ervaringen met de gespeelde games. We pakken groots uit en jullie krijgen bij ons het laatste nieuws. Ook brengen we jullie leuke video’s aan het einde van de dag. We zullen in het kort toelichten waarom de dag zo gaaf, lame of just another day at the office was. De uitgebreidere versies met daarin interviews met ontwikkelaars komen de dagen erna online.

2520823-8661903939-pic-9[1]

Geen tijd voor feestjes!

Of toch wel? Dit zal een lastige keuze worden. De keuze tussen slapen of een feestje. Wellicht dat hier nog een discrepantie in ontstaat tussen verschillende teamleden. Jullie kunnen ons in ieder geval elke dag steeds meer zien aftakelen. Voor alle vrijgezelle dames. Niels is single en Dante heeft er al genoeg. Mogelijk stelt Dante ze nog even aan jullie voor. Helaesch is er voor een aantal leden geen ruimte tijdens de Gamescom. Sander had geen zin en Ellen wordt volgend jaar waarschijnlijk ontgroend. Dit jaar is Brian aan de beurt. Hij mag gaan dansen tussen mooie vrouwen en mannen bij Just Dance, hij heeft hier erg veel zin aan. Blijf ons dus vooral de komende dagen in de gaten houden. Mochten jullie nog vragen hebben aan uitgevers, stel ze dan aan ons via dit bericht of via Twitter, wij zullen proberen jullie vragen te beantwoorden.

Tot snel!

h-microsoftgc14-1[1]

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments