Lekkere titels voor april in de Xbox Game Pass

Elke maand lijkt er weer een titel te staan die ik nog ‘op mijn backlog stapel had liggen’. Bij mij wil dat zeggen dat de game nog niet gekocht is, maar dat ik ‘m wel zou willen spelen. Ik ga misschien aan de slag met LEGO 2k Drive. Zit er ook voor jou iets tussen?

Hier is een overzicht van de games die binnenkort beschikbaar zijn op Xbox Game Pass, inclusief de data en beschikbaarheid op cloud, pc en console:

Superhot: Mind Control Delete (Cloud, Console en PC) – Nu beschikbaar.

Superhot: Mind Control Delete keert terug naar de Game Pass-bibliotheek! Deze editie biedt je meer inzicht in de kenmerkende fantasie puzzel slow-motion wereld van Superhot met meer verhaal, meer kenmerkende gameplay, meer actie en meer wapens. Beleef het slow-motion ballet en waan je als Neo in The Matrix met deze game (ook een absolute aanrader in VR als je een Meta Quest hebt).

LEGO 2K Drive (Cloud en Console) – 3 april:
Welkom in Bricklandia, de thuisbasis van een massief open-wereld LEGO-rijavontuur. Race overal, speel met iedereen, bouw je droomritten en versla een cast van wilde race-rivalen voor de felbegeerde Sky Trophy! Rik was positief over deze game, een perfecte toevoeging voor de Game Pass bibliotheek.

Lil Gator Game (Cloud, Console en PC) – 4 april:
Wie zou er niet een schattige Lil Gator willen zijn? Ga op een schattige “kleine” quest, ontdek nieuwe vrienden en ontdek alles wat het eiland te bieden heeft. Klim, zwem, glij (lach, werk en bewonder?) en baan je een weg naar de harten van de vele verschillende personages die je onderweg ontmoet in dit schattige open-wereld avontuur!

EA Sports PGA Tour (Cloud, PC, Xbox Series X|S) EA Play – 4 april:
EA Sports PGA Tour komt naar The Play List met PC Game Pass en Ultimate via EA Play. Word een Major-kampioen, ’tee af’ (golfterm) op de Par 3 Course bij Augusta National, samen met drie nieuwe 2024 Major-hostbanen.

Kona (Cloud en Console) – 9 april:
Een ander spel keert terug naar de Game Pass-bibliotheek! Een vreemde sneeuwstorm teistert Atamipek Lake. Stap in de schoenen van een detective om het griezelige dorp te verkennen, surrealistische gebeurtenissen te onderzoeken en de elementen te trotseren om te overleven in dit koude, interactieve verhaal dat je niet snel zult vergeten. Een soort Alan Wake, maar dan net anders.

Botany Manor (Cloud, PC en Xbox Series X|S) – 9 april:
Beschikbaar op dag één met Game Pass! Verken het historische landhuis van de gepensioneerde botanicus Arabella Greene, die een collectie zeldzame, lang vergeten flora heeft verzameld die speciale omstandigheden vereisen om tot bloei te komen. Ontgrendel nieuwe zaden, zoek naar aanwijzingen in de verspreide items rond de residentie en los elk tuinpuzzel op om deze planten te doen herleven. Mooie puzzelgame in april!

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition (Cloud, Console en PC) – 11 april:
Beleef het laatste hoofdstuk van Lara’s oorsprong. Door het basisspel, alle zeven DLC-uitdagingstombes, evenals alle downloadbare wapens, outfits en vaardigheden te combineren, is Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition de beste manier om het beslissende moment van Lara te ervaren. De game is echt een aanrader. Het heeft prachtige gebieden in de game (gotta love Mexico) en de actie is keihard!

Harold Halibut (Cloud, PC en Xbox Series X|S) – 16 april:
Beschikbaar op dag één met Game Pass! Harold Halibut is een met de hand gemaakte narratieve game over vriendschap en het leven op een stadsgroot ruimteschip dat ondergedompeld is in een buitenaardse oceaan. Sluit je aan bij Harold terwijl hij een levendige retro-toekomstwereld verkent in zijn zoektocht naar de ware betekenis van ’thuis’.

De volgende spellen verlaten binnenkort de Game Pass-bibliotheek. Slecht nieuws voor de horrorfans, want daar zitten vooral horrortitels tussen.

  • Amnesia Collection (cloud, console en pc)
  • Amnesia: Rebirth (cloud, console en pc)
  • Back 4 Blood (cloud, console en pc)
  • Phantom Abyss (cloud, console en pc)
  • Research and Destroy (cloud, console en pc)
  • Soma (cloud, console en pc)
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties