Ja hoor, the week after GDC, PAX hebben we ook gehad. Opstelten en Teeven kunnen genieten van hun wachtgeld, Jeremy Clarkson heeft weer eens gedoe met de BBC en vandaag is het vrijdag de dertiende. Gelukkig is dat laatste niet zo’n probleem, want dat betekent dat het vrijdag is. Tijd voor de Weekendklok!

 Achtergrondmuziekje…

Geralt op je desktop

Voor op je desktop of Xbox One, de achtergrond van de week. Wil je weten hoe je de achtergrond op je Xbox One tovert, lees dit even.

Witcher3themexboxone

XboxNederland.nl op bewegend beeld

Onze eerste videoreview is een feit en dat hebben wij geweten, de video is honderden keren bekeken en daar kunnen wij best wel behoorlijk mee leven. Dachten jullie dat dit alles was? Nou dat dachten we dus maar even van niet. Wij hebben vandaag de hands-on van de ANTVR bril voor jullie klaargezet, maar er komt nog veel meer. Wil je niks missen, abonneer je dan op ons youtube-kanaal. voor de mensen die het gemist hebben en nog even willen genieten van de knoflookadem van Martin of de blinkende ster van Jeffrey, zie hieronder.

Cities: Skylines, wat Maxis niet kon waarmaken

Maxis is opgedoekt, niet zo gek want de laatste jaren ging het nou niet echt fantastisch met het bedrijf. De studio die EA heeft grootgemaakt met SimCity en The Sims is niet meer. Natuurlijk herinneren we ons nog het tegenvallende Spore en het falende laatste deel van de SimCity-reeks, wat toch der untergang is geweest.

Voor die laatste is nu trouwens een leuk alternatief gekomen. Nou ja, alternatief? Zeg maar gerust waardige vervanger. Cities: Skylines is een compleet nieuw spel, gemaakt door Paradox Interactive en schijnt behoorlijk goed te zijn. Zie hieronder een korte review van IGN waar de plussen en minnen al gauw duidelijk worden.

Zelfverdediging met Snake

Ter leering ende vermaeck, zelfverdedigingslessen van Solid Snake.

Onze Bas Dost speelt FIFA

Fire at will!

Weekendklok

So true…

Waarom Windows nog altijd populairder is

Let’s cook!

View post on imgur.com

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties