Het is ontiegelijk warm, heb je geen airco, dan heb je niks te zoeken achter je pc. Alleen de die-hards gaan dom door. Scholieren en studenten kunnen de tas uit het raam flikkeren, want het is niet alleen weekend maar ook VAKANTIE!!11!één1

Hittegolf

Ja, flauw. Maar toch, heb je nog sociale barbecue verplichtingen of moet je altijd nog een keer zwemmen met vrienden, dan is dit misschien wel de beste tijd daarvoor.

Of je denkt, “fuck it!”, en je gaat die twee laatste levels nog even halen

De waaiers zijn niet aan te slepen, maar zet er een paar op je bakkes en het is nog redelijk uit te houden.

Review van Arkham Knight door Merel

Dat de nieuwe Batman game niet helemaal zonder fouten is wordt wel pijnlijk duidelijk door alle kritiek van de gamers. Vooral de pc heeft het zwaar getroffen, als console gamers mogen we van geluk spreken dat we de game simpelweg in de drive kunnen doen en het kunnen starten. Het enige wat je spel dan nog kan verzieken zijn de bugs.

Wij beoordelen de game op de console en daar is hij toch wel verrekte goed. Lees hier onze review.

En dan zie je dat batman toch behoorlijk vet kan zijn. Volgens mij was het niet helemaal de bedoeling, maar check onderstaande video maar eens voor vette Batmobile actie!

Gamescom

Het is ook alweer bijna augustus en dat betekent dus het grootste game-event van Europa. Microsoft gaat hier flink uitpakken hebben ze gezegd.

Er word veel verwacht van deze persconferentie van Microsoft, want er ontbraken namelijk een flink aantal games op de conferentie van de E3. De games Quantum Break, Scalebound en Crackdown zullen op Gamescom behandeld gaan worden. Ook zullen er een aantal verrassingen getoond worden. Microsoft neemt Gamescom dus aardig serieus, mooi om te zien dat de Amerikaanse gigant ons Europeanen wel serieus neemt.

Ook ontzettend leuk, de drie Xbox bazen (van nu en vroeger) vertellen over de geschiedenis van de Xbox. Waar komt de groene kleur vandaan? Hoe heeft de One zo’n switch gemaakt?

 

Random meuk

Waarom Fallout 3 zo vet is

Middelmatige rap-video van de E3

Voor gamers die de E3 nog niet hebben meegekregen en houden van veel te lange middelmatige rap.

Manual save is a bitch!

 

Ik vrees dat ik nu wel naar buiten moet!

Goed weekend!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments