Terwijl er een FIFA voorzitter wordt gekozen, is er meer FIFA nieuws. We zijn er achter gekomen dat Gwent populairder is dan The Witcher 3. Verder is de E3 onderweg en zal snel aankomen, gelukkig. Het weekend is geopend, we luiden de klok!

Of het Blatter is gelukt om genoeg vriendjes te maken gaan we snel horen. Belangrijker nog is dat we in de nieuw aangekondigde FIFA 16 nu met een vrouwenelftal kunnen spelen. Goed voor jullie, want dan kunnen jullie eindelijk eens scoren met vrouwen.

En dan zijn er nog nieuwe features met het nieuwe vrouwenvoetbal…

Volgende week en met de E3 gaan we meer over de volgende FIFA game horen.

E3 in aantocht

En Microsoft is er in elk geval klaar voor met de X-Rider

 

 

 

 

 

 

 

Op het Microsoft podium zal Grip Games komen te staan met een nieuwe game. Eerder vandaag heeft de maker van Q.U.B.E. en Tower of Guns dit getweet, maar heeft het bericht in de loop van de dag verwijderd, des te meer reden om uit te kijken naar deze game.

Respawn Entertainment zal dit jaar niet aanwezig zijn, wat inhoudt dat er geen informatie rondom Titanfall 2 zal komen. Daaruit valt ook op te maken dat we volgend jaar nog geen nieuwe Titanfall gaan zien.

The Witcher

Goede graphics of niet, de nieuwe Witcher is een verschrikkelijk uitgebreide game. Alleen die ene “mini” game Gwent is al bijna populairder dan de hele Witcher game zelf.

Wat maakt de Witcher nu zo leuk?

Geralts klotenhumor

Er lopen echt zeven katten buiten “The Seven Cats Inn”

Hoe noordelijker je gaat, hoe eerder de zon opkomt

En dit natuurlijk

En nog wat off-topic shit

Master race en consoles

Vrouwen…

 

Bedankt voor het lezen. Ik ga Project CARS weer eens opstarten, want er is nu eindelijk een patch dat ik weer fatsoenlijk kan sturen. Dikke doei!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties