More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Metaphor: ReFantazio

  oktober 11

  De fantasy-RPG Metaphor: ReFantazio neemt je mee op een spannend avontuur in een wereld waarin acht stammen in onmin leven en de troon onbemand is na de moord op de koning. Zonder erfgenamen eist het testament van de koning dat de volgende vorst wordt gekozen door het volk, en zo barst er een strijd los om de troon… en om de toekomst.

  In dit epische verhaal strijd je in turn-based gevechten tegen krachtige vijanden en anderen die azen op de troon, stel je een party samen uit eindeloze combinaties van klassen, waag je je aan de diepste dungeons en neem je het op tegen het grootste gevaar in deze wereld: mensen.

  De creatieve breinen achter Persona 3, 4 en 5 presenteren Metaphor: ReFantazio, een unieke fantasywereld waarin de hoofdpersoon en het elfje Gallica eropuit trekken om een einde te maken aan de vloek die rust op de vermiste prins van het koninkrijk. Neem het lot in eigen hand, kom je angsten onder ogen en ontsluit de magische Archetype-krachten in je hart. Als een Archetype ontwaakt, kun je de vaardigheden van unieke klassen kanaliseren en combineren. Versterk onderlinge banden en bouw je party op om krachtige vijanden te verslaan en de ware aard van het koninkrijk te ontdekken.

  Gegevens

  Datum:
  oktober 11
  Evenement Tags:
  , , ,