More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  New World: Aeternum

  oktober 15

  €59,99

  Beleef een spannende open-wereld actie-RPG die zich afspeelt op het bovennatuurlijke eiland Aeternum in de schemering van het Tijdperk van ontdekkingen. Als een schipbreukeling die aanspoelt op het mysterieuze eiland bepaal je je lot tijdens een avontuur vol gevaar en kansen.

  Ontdek het eiland Aeternum: Verken een enorme, prachtige, open wereld en ontdek de geheime waarheid van het eeuwige eiland en zijn vreemde bewoners. De wildernis en ruïnes van het eiland bieden eindeloze mogelijkheden om te vechten, oogsten en smeden.

  Speel op jouw manier: Speel solo of gebruik cross-platform play om een team te vormen met anderen, of neem het op tegen elkaar in verschillende PvP-gevechten. Pas het uiterlijk, de vaardigheden en de mogelijkheden van je personage aan en experimenteer met verschillende builds die bij je speelstijl passen.

  Zwaarden, geweren & tovenarij: Beheers magische krachten of hanteer dodelijke wapens. Timing en positionering zijn de sleutel tot het verslaan van vijanden in gevechten. Gebruik je vaardigheden om de verschrikkingen van het eiland te overleven en van de waardevolle beloningen te profiteren.

  Groei in kracht: Verzamel grondstoffen en verfijn ze tot werkende materialen om krachtige nieuwe drankjes, wapens en uitrusting te maken en je kracht en vaardigheid in gevechten te vergroten.

  Haal je rijdier erbij: Meesterpaarden, reusachtige wolven en leeuwen, elk met een uniek uiterlijk, verfbare uitrusting en een naam die je kunt instellen. Verbeter je handelsvaardigheid als ruiter om upgrades te verdienen zoals hogere snelheden, buffs en meer consumeerbaar voedsel voor je rijdier.

  Gegevens

  Datum:
  oktober 15
  Kosten:
  €59,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar