More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  HYPERCHARGE Unboxed

  mei 31

  €26,99

  HELP SGT. MAX AMMO OM MAJOR EVIL TE VERSLAAN EN DE HYPERCORE TE REDDEN!

  Er was ooit een oude lijn actiefiguren die een magische energiebron creëerde waarmee mensen hun favoriete jeugdherinneringen aan hun speelgoed konden behouden. Deze oude energiebron staat bekend als de Hypercore.

  In de Hypercore bevinden zich de geliefde herinneringen aan ons favoriete speelgoed. Als Major Evil het vernietigt, zullen deze herinneringen voor altijd verdwijnen. Verdedig het met alles wat je hebt, of zie ons dierbare speelgoed veranderen in verloren schatten uit het verleden!

  Hypercharge is een first-person en third-person shooter-actiespel met actiefiguren waar je altijd van hebt gedroomd! Grijp je vrienden, voltooi doelstellingen, verdedig de Hypercore tegen golven van bewapend speelgoed en versla Major Evil samen in de verhaalcampagne!

  SPEEL SAMEN MET JE VRIENDEN Werk samen als een team om de Hypercore te verdedigen. Grijp een vriend, breek uit je speelgoedverpakking en maak je klaar om golven klassiek speelgoed te bestrijden. Bereid je voor op elke golf door te zoeken naar wapens, hulpbronnen en zelfs verborgen geheimen.

  OFFLINE SPELEN VOOR SOLO SPELERS Niet iedereen speelt graag online. Hypercharge ondersteunt offline, split-screen en lokaal spelen. Je kunt alles in het spel ontgrendelen en vooruitgang boeken terwijl je solo speelt.

  SPELERBOTS Heb je geen team om mee te spelen? Maak je geen zorgen, we hebben solo-spelers gedekt. Spelerbots luisteren naar je commando’s, verzamelen hulpbronnen en helpen zelfs bij het bouwen van verdedigingen.

  ONTGRENDEL ACTIEFIGUREN In Hypercharge zijn honderden ontgrendelingen beschikbaar, die allemaal rechtstreeks in het spel kunnen worden verdiend zonder microtransacties.

  SPELER TEGEN SPELER-MODI Ga de strijd aan met andere actiefiguren terwijl je vecht om bovenaan het scorebord te komen! Klassieke PvP-modi zijn onder andere Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Battery, Infection en King of the Hill.

  Gegevens

  Datum:
  mei 31
  Kosten:
  €26,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar