More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Astor: Blade of the Monolith

  mei 30

  Verken de levendige planet Gliese, ooit bewoond door een oud ras, nu de woonplaats van hun intelligente creaties, de Diokek. Na de verdwijning van het oude ras leefden de Diokek in vrede tot kwaadaardige wezens, de Hiltsik, hun nederzettingen verwoestten. In een wereld waarin een sinistere kracht op de loer ligt, moet Astor, een jonge Diokek-krijger, door Gliese reizen om te ontdekken waarom zijn scheppers duizenden jaren geleden op mysterieuze wijze zijn verdwenen, in de overtuiging dat ze misschien de sleutel tot hun redding hebben achtergelaten.

  Leer nieuwe aanvallen, vaardigheden en combinaties, ontgrendel magische krachten en verzamel legendarische wapens terwijl je hordes vijanden afmaakt. Vind de weg naar de Monolith, een oeroude structuur met enorme kracht, en ga de confrontatie aan met de bron van het kwaad dat de planeet teistert. Ga jij mee met Astor om de planeet te redden?

  KENMERKEN
  · Ga de strijd aan in intense gevechten tegen 16 verschillende vijanden en 10 formidabele eindbazen in 20 uur aan hoofdverhaal en zijmissies.
  · Bewapen jezelf met 4 unieke wapens, leer dynamische vaardigheden en combinaties, roep krachtige constructen op en creëer je eigen gevechtsstijl.
  · Reis door de gevarieerde landschappen van Gliese, voltooi een scala aan zijmissies en ontdek de sporen die je scheppers hebben achtergelaten.
  · Test je vaardigheden in zware gevechten en voltooi de New Game+-modus voor een nog grotere uitdaging.

  VERKEN EEN LEVENDIGE WERELD
  Verken de mystieke planeet Gliese en ga op zoek naar een verloren geschiedenis in de majestueuze landschappen vol oude ruïnes en tempels die door eerdere beschavingen zijn achtergelaten. Gebruik je nieuwe runekracht om de geestenwereld te betreden en puzzels op te lossen, geheime doorgangen te onthullen en de antwoorden te ontdekken om de toekomst te redden.

  CREËER JE GEVECHTSSTIJL
  Bewapen jezelf met 4 soorten krachtige wapens en speciale vaardigheden terwijl je intense, supersnelle gevechten aangaat. Maak je vijanden af met een combinatie van handaanvallen, afstandsaanvallen en luchtcombinaties. Schakel op elk moment tussen wapens, zelfs tijdens een combinatie, om knallende kritieke klappen te geven. De keuze is aan jou!

  VECHT MET RUNEKRACHTEN
  Zet de kracht in van de runezwerm, een oeroude energie waarmee je runekrachten als wapens of hulpmiddelen in gevechten kunt gebruiken. Gebruik geladen aanvallen voor vernietigende finishers, zoals de muurverplettering en het runekanon, of roep krachtige metgezellen, schilden en afleidingen op om de strijd te winnen.

  ONTHUL DE WAARHEID VAN JE LOT
  Tijdens je reis ontdek je geleidelijk aan je bestemming. Vind antwoorden op de mysterieuze verdwijning van het oude ras duizenden jaren geleden. Zij hebben de Diodek geschapen, maar welke diepere reden gaat er schuil achter het bestaan van jouw soort? Ben jij, Astor, echt de uitverkorene die redding of vernietiging zal brengen? De geheimen van de oude Monolith bevatten de sleutel tot het antwoord.

  Gegevens

  Datum:
  mei 30
  Evenement Tags:
  , , ,