More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  Humanity

  mei 30

  Een unieke mix van puzzeloplossing en actie-platformspel, HUMANITY legt het lot van de hele mensheid in jouw handen. Eh, poten. Hebben we al gezegd dat je een hond bent?

  Jij bent een Shiba Inu die belast is met het aansturen van massale, marcherende menigten om te springen, te draaien, te duwen, te zweven, te schieten en te klimmen op weg naar redding. Begeleid de massa’s door meer dan 90 niveaus vol obstakels, vijanden, puzzels, ontgrendelbare vaardigheden en wilde eindbaasgevechten in de verhaalcampagne, of blader door een breed scala aan door gebruikers gemaakte levels (of bouw je eigen levels!) gemaakt via de super gebruiksvriendelijke in-game Stage Creator.

  Of je nu op je standaard scherm speelt of in de (alleen voor pc) optionele VR-modus, kijk hoe adembenemende zwermen mensen je bevelen volgen naar de uitgang, allemaal in de kenmerkende, strakke stijl van HUMANITY, met dank aan regisseur en gevierd visueel ontwerper Yugo Nakamura en de beroemde game-ontwikkelaar Tetsuya Mizuguchi (Rez Infinite, Tetris Effect: Connected).

  Gegevens

  Datum:
  mei 30
  Evenement Tags:
  , , ,