More
  Laden Evenementen

  « Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

  F1® 24

  mei 31

  €79,99

  Word een van de 20 met EA SPORTS™ F1® 24, de officiële videogame van het 2024 FIA Formula One World Championship™. Laat de kampioen in je los terwijl je een legendarische F1®-carrière nastreeft in de eerste grote update van de modus sinds 2016. Rijd als de allergrootsten en voel je één met de wagen dankzij het gloednieuwe EA SPORTS Dynamic Handling System. Laat je passie oplaaien door op de hoogte te blijven van je favoriete teams en coureurs terwijl je bewijst dat jij het in je hebt in nieuwe modes en spelervaringen.

  ● Laat de kampioen in je los: Ontdek de vernieuwde Coureurscarrière-modus met nieuwe gameplay die is geworteld in de sport, of werk samen met een vriend in een carrière met twee spelers.
  ● EA SPORTS™ Dynamic Handling: Krijg grip op authentieker rijgedrag. De nieuwste physics geven je meer controle over de invloed van je persoonlijke rijstijl op de prestaties en racestrategie van je wagen.
  ● Uitdagingscarrière is een nieuwe, interactieve feature in het F1®-seizoen die episodische competitieve gameplay biedt met unieke evenementen en uitdagingen, communityleden in staat stelt om te strijden voor hoge scores, en ze uitnodigt om toekomstige content te beïnvloeden door te stemmen op social media.
  ● Laat je passie oplaaien met Fanzones: Hiermee kun je je favoriete team en coureur ondersteunen, samenwerken met andere fans om doelen te bereiken, je profiel in het klassement laten stijgen en toegang krijgen tot unieke beloningen en items.

  Gegevens

  Datum:
  mei 31
  Kosten:
  €79,99
  Evenement Tags:
  , , ,

  Tickets

  Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
  Tickets zijn niet meer beschikbaar