[Videocast] Al het GTA VI nieuws op een rijtje – XBNL Kletspraat

Op 5 december 2023 zagen we de eerste beelden van GTA 6. In deze Kletspraat analyseren we de beelden van seconden tot seconden. Luister je mee?

Na 10 jaar heeft Rockstar eindelijk de nieuwe Grand Theft Auto uit de doeken gedaan. GTA VI brengt ons terug naar het zonnige Miami, waar we in de huid van Lucia kruipen. Samen met haar partner-in-crime heerst zijn over de kleurrijke straten van het feestelijke Miami. We zien een bruisende stad, indrukwekkende flora en fauna en een sfeer zoals we die alleen in Grand Theft Auto zien. Je snapt dat de nieuwe GTA-beelden de veteranen van de Nederlandstalige Xbox-community weten te bekoren. Redacteuren Domingo, Niels en Rik gaan er eens goed voor zitten en delen in bovenstaande video hun jeugdig enthousiasme graag met jou!

Wil je onze videocast liever als podcast luisteren? Klik dan hier.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Matthew
Redacteur
2 maanden geleden

Ik begrijp de hype heel goed. Maar toch blijf ik voorzichtig optimistisch, en de reden is eigenlijk heel simpel. De trailer heeft nog absoluut geen duidelijke indicatie gegeven van wat nu pre rendered cutscenes zijn of wat in engine footage is maar geen gameplay etc. Dus hoewel ik hoop dat de game er ook zo uit gaat zien, en dan bedoel ik met name ook letterlijk alle dingen die we te zien kregen heb ik het idee dat buiten eventuele in-game cutscenes en story momentjes het allemaal een stuk minder zijn dan dat de trailer doet geloven. En dan praat… Lees verder »