Wreckfest dit jaar nog naar Xbox One

Ben jij ook helemaal klaar met die hyperrealistische racegames? Heb jij soms ook gewoon even zin om al je tegenstanders van de weg af te rijden? Dan wordt jouw wens straks nog vervuld ook!

Chaos op de weg

Wreckfest, een game van THQ Nordic en Bugbear, is een game die draait om het verwoesten van je tegenstanders. Vergeet Max Verstappen maar, dit is pas echt racen! In Wreckfest draait het namelijk allemaal om meedogenloze nek-aan-nek-gevechten tot aan de finish onder leiding van de meest gruwelijke crashes.

De game bestaat uit diverse modi. Zo is er het klassieke racen, maar dan zonder regels en zonder penalty’s als je je tegenstander de bocht uit laat vliegen. Naast deze ‘klassieke’ modus zijn er ook vette tracks met kruispunten en tegenliggers waarbij rondvliegend metaal en brandend rubber een gegeven is. Natuurlijk is er ook de authentieke arena, waarbij de ‘last man standing’ de trofee in ontvangst mag nemen. Kortom, chaos gegarandeerd!

Natuurlijk doe je dit allemaal niet voor niets. Met je overwinningen win je keiharde centen die je vervolgens kunt uitgeven aan nieuwe auto’s, sterkere bumpers of betere banden. Maar het zit hem uiteraard ook in de details, denk hierbij aan stoffilters of een nieuw brandstofsysteem waardoor jouw massavernietigingswapen nog sneller over het asfalt scheurt.

Alles vereist onderhoud…

Het kan zomaar zijn dat de game je al bekend in de oren klonk. Wreckfest is namelijk begin 2014 al met vroegtijdige toegang (early access) gelanceerd op Steam. De afgelopen drie jaar is Bugbear, de studio die ook achter de bekende FlatOut games zit, flink bezig geweest de game in de olie te zetten en dat was nodig. Inmiddels zijn ze zo ver dat de game volgende week officieel voor de pc gelanceerd wordt. Helaas moeten wij iets langer wachten, de Xbox lancering staat gepland voor 20 november dit jaar. Kun jij nog wachten?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments