We Happy Few heeft nieuwe rock-‘n’-roll DLC vanaf vandaag

Vorig jaar speelde ik We Happy Few en ook al waren de meningen verdeeld, ik heb mij er prima mee vermaakt. Vanaf vandaag kan je aan de gang met de tweede DLC uit de Season Pass, namelijk ‘Lightbearer’.

Seks, drugs en rock-‘n’-roll voeren de boventoon in deze nieuwe DLC van We Happy Few. De trailer die je hierboven kunt bewonderen ziet er in ieder geval spectaculair uit. Je speelt als de cliché rock-ster Nick Lightbearer die zo beroemd is, dat zijn fans een beetje doordraaien. Op een fan bijeenkomst worden moorden gepleegd en mensen denken dat Nick zelf de moordenaar is. Hier twijfelt Nick zelf ook aan, want de blackouts die hij ervaart vallen heel toevallig samen met de moorden.

Dat klinkt in ieder geval als een cliché verhaal, maar in ieder geval wel compleet in de gekke stijl van We Happy Few. Na het zien van de trailer heb ik er heel erg veel zin in! Mocht je de game al hebben, dan kan je deze DLC al kopen voor 8 dollar (en waarschijnlijk euro). Lightbearer zit ook in de Season Pass die je kan aanschaffen voor 15 dollar (hier zit de eerste DLC dan ook bij).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments