Wij mochten deze week, live, de ANTVR bril via Excamedia testen. Deze toffe gasten gaan deze bril distribueren in Nederland en wij van XboxNederland.nl waren één van de eersten die hem mochten proberen. 

Gelukkig was ik alweer genezen van de vreselijke kater die ik afgelopen zondag had. En daarom was ik weer in staat om jullie het één en ander over deze bril te vertellen. Deze VR bril, genaamd ANTVR, is op meerdere types computers en consoles in te pluggen, maar ook op je televisie mits het 3D ondersteunt.

ANTVR BrilAls extra functionaliteit heeft de bril een schuifje onderaan waarmee je meer zicht krijgt op wat je doet (bv. een toetsenbord, of je nieuwe kicksen checken). De maker van de bril is zelf brildragend, wat maakt dat hij hier ook rekening mee heeft gehouden en je dus met je eigen bril de VR-bril op je hoofd kan zetten. Aan de bovenkant van de bril zitten knopjes waarmee je de lenzen op de afstand van je ogen kan aanpassen, iets wat we bij     geen enkele andere bril hebben gezien.

De bril is gemaakt in het land waar alles tegenwoordig wordt gemaakt: China. Binnenkort zullen wij jullie vertellen wanneer en waar je dit product kan gaan bestellen, dus hou XboxNederland.nl scherp in de gaten!

Voor alle andere gave technische snufjes, zoals de bijzondere controller, zul je echt de video moeten gaan kijken. We hebben niet voor niks zo lang in de auto gezeten.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties