Het knutselen met een bestaande game engine, zoals die van Crytek, kan tot verbluffende dingen leiden zoals vaker is bewezen. Toen je dacht dat het niet mooier kon, verscheen er dit….

De map die je hieronder kan bewonderen is van de environment artist Joakim Stigsson die heeft gewerkt aan Crysis 3 en nu werkt aan het nieuwe deel van Homefront (Homefront: Revolution). Je kan een berghut bewonderen en ook de omgeving, wat echt verbluffend is gerenderd. Check al dit moois en vergeet je lekbakje niet!

De berghut in daglicht:

En hier de berghut in de duisternis..

Mocht je er nog geen genoeg van krijgen, hier de flythrough by nightfall:

Mocht je nu nóg niet klaar zijn met kwijlen bij de tech-demo, hier nóg een zwik foto’s:

Als developer vind ik het heel mooi hoe de Crytek engine 3 helemaal onder handen is genomen. De flythrough laat zien hoe sterk de engine is. Ik weet heus wel dat het een tech-demo is en het duurt nog best wel lang voordat games er zo mooi en verbluffend uitzien als er meer gebeurd op het scherm dan in deze demo’s te zien is, maar het laat vooral zien hoe er mee gewerkt word en wat de juiste mensen hiermee kunnen neerzetten. Deze tech-demo’s zijn geen voorbode van wat gaat komen in games maar meer een weergave van iemands talenten wat hij met een tool (wat een engine eigenlijk is) kan doen. Laat vooral in de comments weten wat jij zo tof vindt aan deze tech-demo’s.

Bron: http://kotaku.com/custom-cryengine-3-environments-are-the-best-1675957712

 

 

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties