We zitten op de 16e en dan komen er weer twee nieuwe gratis games vrij voor de Xbox Live Gold houders. Deze keer krijg je een bonus.

Nou ja, een bonus. Bijna dan. Want je moet er wel wat voor doen. Naast Watch_Dogs en de backward compatible Dragon Age Origins is er ook een derde game gratis. Alleen moet je daar wel even virtueel voor naar Japan. Om de één of andere reden hebben ze daar een andere game dan Watch Dogs in de gratis sectie staan. In Japan gaan we naar de dierentuin met Zoo Tycoon.

Truuk

Om deze gratis game toch binnen te halen, moet je even wat kunst en vliegwerk uithalen. Het kan eigenlijk op meerdere manieren. Op je Xbox zelf moet je in de instellingen het land op Japan zetten. De taal laat je gewoon Nederlands want anders heb je geen idee meer wat er allemaal in je beeld staat. Zodra je de Xbox een herstart hebt gegeven, vind je Zoo Tycoon in de Games with Gold sectie van de Games & Apps. Simpelweg even oppikken, land weer terug naar wat je eerder had en walla. Klaar is Clara.

Je kan het ook via de website doen. Klik daarbij op deze link en je komt op de Japanse pagina van Xbox.com. Bij prijs zie je daar dit volgende staan:
¥3,132 (税込) +
¥0+ (Xbox Live ゴールドの場合)

Oftewel:
¥ 3,132 (inclusief BTW) +
¥ 0 + (met Xbox Live Gold)

Negeer alle Japanse tekens, meld je aan en klik op het blauwe veld waar je dit ziet staan: 購入 wat Kopen betekent.
Daarna krijg je nog een bevestigingsscherm en als je daar de bevestiging geeft, dan is de game van jou en staat hij in de te installeren afdeling op je Xbox.

Dus zoek je nog een leuke game, vooral voor de kids, dan is Japan de place to be.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
KPL1Fishke
KPL1Fishke
6 jaren geleden

Bedankt voor de tip