Werden we aan het begin van het jaar nog lekker gemaakt met de aankondiging van een remake van XIII, nu is er het nieuws dat de game toch niet meer uitkomt dit jaar.

Voor wie de game niet kent, XIII is gebaseerd op de gelijknamige stripboekserie en heeft wel wat weg van een mix van The Bourne Identity en de moord op Kennedy. Je hoofdpersonage wordt zwaargewond en met geheugenverlies wakker ergens in New York. De president is vermoord en jij krijgt daar de schuld van. Aan jou dus de taak om je onschuld te bewijzen.

De game had een bijzonder grafisch stijltje. Het was namelijk net alsof je in een interactief stripboek zat, inclusief tekstballonnetjes met geluidseffecten.

XIII had op 13 november uit moeten komen, maar ontwikkelaar Microids heeft laten weten dat dit niet gehaald gaat worden. Als reden geven ze dat ze meer tijd willen om de game op te poetsen zodat wij de best mogelijk ervaring krijgen.

Nou is het ook niet zo dat er in die periode niks anders uitkomt, dus geen stress. Een exacte nieuwe releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments